6 MOTIVE SA ALEGI INCALTAMINTE DIN PIELE NATURALA

 

Indiferent de stilul personal, un pantof din piele schimba radical aspectul unei ținute. Fie ca vorbim de cizme, ghete, pantofi sau saboti eleganti, incaltamintea din piele naturala nu trebuie sa lipsească din garderoba ta.

Toata lumea știe ca este indicat sa porți pantofi din piele naturala. Însă, de cele mai multe ori alegem înlocuitori, dorindu-ne sa economism, sa avem mai multe perechi sau pur si simplu avem o multitudine de variante din care sa alegem.

De cele mai multe ori ajungem sa ne alegem incaltamintea ținând cont de criterii mai mult subiective, cum ar fi design-ul, brand-ul, culoarea sau forma. Achizițiile sunt făcute sub impulsul momentului, cand perechea de pantofi te atrage din punct de vedere vizual. Aceste aspecte fac ca materialul din care este realizata incaltamintea sa devina un criteriu de selecție secundar.

Alegerea unei perechi de pantofi, urmând aceste criterii este eronata. Materialul din care sunt realizati trebuie sa fie in topul elementelor care dictează decizia finala. Pielea naturala este criteriul câștigător atunci cand vine vorba de materialele din care sunt confecționați pantofii.

Iată motivele care justifica alegerile noastre, atunci cand vine vorba despre pantofi din piele naturala.

  • Confort sporit. Pielea naturala se mulează pe forma piciorului, se adaptează conformației acestuia si implicit ofera un plus de confort. Mult mai ușor si mult mai repede vor fi date uitării durerile provocate de o pereche noua de pantofi, daca se va alege pielea naturala in detrimentul altor materiale.
  • Pantofii din piele naturala rezista mai mult. Acesta este, probabil, cel mai important atu al pielii naturale. Cu o îngrijire corespunzătoare, incaltamintea din piele naturala rezista si se păstrează in stare perfecta chiar ani de zile. Pe termen lung, acest fapt implica automat si o economie, întrucât nu vor mai fi necesare achiziții atat de dese de pantofi, ghete, cizme sau botine.
  • Se îngrijesc mult mai ușor. Cei care aleg incaltamintea confecționata din alte materiale se confrunta cu o nevoie de îngrijire mai mare a acesteia. Materialele se pot decolora in contact cu apa, ca simplu exemplu, însă acesta nu este singurul neajuns.
  • Incaltaminte din piele naturala = Incaltaminte mai sănătoasă. In cazul altor materiale (imitații din piele, materiale sintetice) pot exista porțiuni toxice care pot dauna pielii piciorului sau care pot provoca alergii. In niciun caz nu se poate întâmpla asa ceva daca se optează pentru Incaltaminte din piele naturala
  • Pielea respira mult mai bine. Spre deosebire de alte materiale, pielea naturala nu izolează complet piciorul, ci ii ofera un plus de confort, permițând-i sa respire. Structura poroasa a pielii naturale permite aerului sa circule in pantof. Temperaturile scazute din timpul sezonului rece sau cele caniculare caracteristice perioadei verii nu vor mai avea astfel vreo influenta asupra confortului picioarelor, atunci cand se poarta o pereche de Incaltaminte din piele naturala.

 

Întreținerea ușoara, confortul, rezistenta – toate aceste aspecte sunt însă completate de un alt avantaj semnificativ al produselor din piele naturala. O pereche de pantofi din piele naturala definește eleganta unei ținute.

Pentru colectii deosebite de pantofi din piele naturala va asteptam cu drag pe site-ul passofino.com.

 

.

Lasă un răspuns