Garantie

Prin garan┼úia oferit─â nu se aduce atingere drepturilor consumatorilor prev─âzute de Legea nr. 449/2003 ┼či OG nr. 21/1992.

a. Constatarea deficien┼úelor, a naturii ┼či cauzelor acestora se face de reprezentantul v├ónz─âtorului, de la punctul de lucru de unde a fost achizi┼úionat produsul.

Remedierea deficienţelor constatate, înlocuirea produselor pentru care repararea acestora nu este posibilă, respectiv restituirea contravalorii produselor achiziţionate în situaţia în care măsurile de reparare sau înlocuire nu sunt posibile (în ordinea menţionată) se efectuează de către unitatea vânzătoare. 

b.┬á ┬áGaran┼úia ├«┼či pierde valabilitatea ├«n caz de:

ÔÇô folosirea/utilizarea/instalarea incorect─â/defectuoas─â/neconform─â cu instruc┼úiunile de folosire/utilizare/├«ntre┼úinere livrate ├«mpreun─â cu produsul;

ÔÇô folosire abuziv─â ÔÇô se consider─â folosire abuziv─â ┼či schimbarea destina┼úiei produsului

ÔÇô ├«n cazul interven┼úiilor neautorizate;

ÔÇô┬ápierderea sau deteriorarea certificatului de garan┼úie.

c. La solicitarea remedierilor produsului în termenul de garanţie se prezintă:

ÔÇô certificatul de garan┼úie original;

ÔÇô bon de cas─â fiscal, factura fiscal─â ┼či chitan┼úa sau ordinul de plat─â (dac─â este cazul), ├«n copie.

Pierderea certificatului de garan┼úie ┼či documentelor de achizi┼úie genereaz─â pierderea garan┼úiei.

d. La solicitarea acord─ârii garan┼úiei, produsul trebuie sa fie prezentat ├«mpreun─â cu toate accesoriile acestuia ┼či,┬á├«n m─âsura ├«n care este posibil, ├«n ambalajul original (f─âr─â a fi o condi┼úie obligatorie).

Remedierea deficien┼úelor conform certificatului de garan┼úie ┼či legisla┼úiei ├«n vigoare se realizeaz─â ├«n termen de 15 zile de la constatarea acestora de c─âtre reprezentantul v├ónz─âtorului.

Garan┼úia se asigur─â ├«n conformitate Legea nr. 499/2003 privind v├ónzarea produselor ┼či garan┼úiile asociate acestora, cu modific─ârile ┼či complet─ârile ulterioare, ┼či Ordonanta Guvernului nr. 21/1992 privind protec┼úia consumatorilor, cu modific─ârile ┼či complet─ârile ulterioare.

Fiecare┬áprodus disponibil la vanzare in magazinul nostru include 24 de luni garan╚Ťie Dac─â la achizitionare observa╚Ťi defecte structurale, tehnologice sau de material v─â rug─âm s─â ne anun╚Ťa╚Ťi imediat. Produsul reclamat, imediat dup─â constatarea defectului, trebuie trimis prin firma de curierat Fan Courier la adresa str Regenerarii nr 5-7, sector 3, Bucure╚Öti, Rom├ónia ├«mpreun─â cu formularul completat. Produsul va fi recep╚Ťionat de c─âtre un expert al m─ârcii noastre, iar reclama╚Ťia va fi solu╚Ťionat─â ├«n timp de 15 zile de la data primirii produsului, de c─âtre specialistul care analizeaz─â reclama╚Ťia.

ÔÇô in lipsa unui┬á contract, factura si bonul fiscal prin Legea 31, tin loc de contract de vanzare-cumparare

ÔÇô in interiorul ambalajului cu produsul se gaseste TALONUL DE GARAN╚ÜIE, care are in continut GARANTIA DE CONFORMITATE (Legea 449/2003, O.G. 21/1992, standarde nationale SR ISO 3951/1998 cu normativele specifice) si GARAN╚ÜIA DE FOLOSINTA cu men╚Ťiunea Data cumpararii care va fi aceea╚Öi cu data facturarii .si instructiuni de intretinere si folosinta,

ÔÇô GARANTIA DE CONFORMITATE pentru produsele de incaltaminte este conferita prin lege si este de 24 luni perioada in care produsul este bun pentru implinirea scopului (vanzare si exploatare=purtare). Produsele care se vand in afara termenului de 2 ani nu mai sunt conforme (dupa STAS-uri si Normative, fenomenul de imbatranire), prin urmare se vand fara garantie de folosinta (purtare), pe raspunderea cumparatorului conform NOULUI COD DE PROCEDURA CIVILA .OBLIGATORIU CUMPARATORUL VA FI INSTIINTAT DE LIPSA GARANTIEI LA VANZARE.

GARANTIA DE FOLOSINTA ESTE DE 30 ZILE, in conditiile respectarii instructiunilor de folosinta, de la data vanzarii cu amanuntul,

-Pentru vanzarile ONLINE, LEGEA a prevazut un termen in care cumparatorul (care achizitioneaza in baza unei imagini), dupa primirea fizica a produsului, verificarea, probarea, informarea si cunoasterea referitoare la produs, poate returna produsul FARA SA SE FI FOLOSIT DE EL (fara uzura de purtare),

-Produsele prezentate pentru garantie trebuie sa fie in ambalajul original, insotite de bonul fiscal ,talonul de garantie in original si formularul de retur.

ÔÇô┬áIn cazul┬á in care un produs este trimis la remediat┬á produsul se prezinta curat si ambalat corespunzator

ÔÇô in cauze clare si precise (neprovocate intentionat, cu respectarea instructiunilor de folosinta, acoperite tehnic de expertize si argumente), ca descoasere, desprindere inclusiv accesorii, dezlipire, rupere sau sectionare atat in fetele exterioare cat si pe captuseli, defecte turnare talpa inclusiv sectionare, prindere toc necorespunzatoare sau desprindere, cusaturi sau prize necorespunzatoare, diferente culoare intre cele doua picioare, defecte care cad in sarcina producatorului in mod uzual, daca nu se poate REMEDIA DEFECTUL se va oferi spre inlocuire acelasi PRODUS sau daca produsul nu va mai fi disponibil in stocul magazinului se va oferi un PRODUSASEMANATOR doar daca clientul va dori un produs diferit de achizitia initiala .Daca nu se pot indeplini una din conditiile de mai sus se va proceda la rambursarea integrala a sumei platite
-in cauze mai complexe, edificare optica neconcludenta, se pronunta un specialist tehnic, printr-o cercetare amanuntita de laborator intr-un RAPORT DE EXPERTIZA SI EVALUARE. Acest serviciu este suportat ca si costuri de partea care invoca expertiza.

ÔÇô nu se acorda garantie la flecuri tocite, la uzura anormala pe talpa sau fete: datorate unui mers cu pas specific (piciorul calca pe o parte sau se taraste intr-o anumita pozitie si apare o uzura pronuntata acolo) sau forma de picior cu escrescente care in mod normal v-a deforma pielea (fetele iau forma piciorului, inclusiv dupa monturi)

ÔÇô nu se acorda garantie impotriva umezeli (ploaie, apa) la incaltamintea cu fete din piele prelucrata vegetal (pielea ramane cu porii deschisi ca piciorul sa poata respira = principala functie a incaltamintei de piele) si pe deasupra fetele sunt si cusute (strapunse de un ac), tehnic si fizic prin orice gaura chiar si por intra apa, din aceste motive incaltamintea de piele se cremuieste, inclusiv pe toc si talpa dupa 2-3 purtari si todeauna inainte de ploaie si zapada; prin cremuire acoperim gaurile/porii sa nu mai intre apa, apoi pentru intretinerea pielii si improspatarea culorii, cremuim ca sa lungim perioada de viata a produsului .

-Pentru constatari tehnice, cu respectarea STAS-uri si NORMATIVE, in cazul incaltamintei in garantie, pentru orice expertiza asupra calitatii si conformitatii, precum si natura lipsei de conformitate (a defectelor), se pot pronunta numai specialisti certificati din cadrul producatorilor sau institutiile specializate. Acestea răspund in scris  conform legilor specifice pentru REZOLUTIILE pronuntate