Intrebari frecvente

Produse

In partea de jos a paginii ACASA cat si in pagina fiecărui produs se găsește link Ghid Mărimi.

Toate informa╚Ťiile cu privire la promo╚Ťiile ╚Öi reducerile aplicate sunt trimise prin e-mail dup─â ├«nscrierea la newsletter cat si prin canalele de publicitate.

Pentru a face cumparaturi pe acest site, este necesar sa va creeati un cont de utilizator. Acesta poate fi creat si dupa ce ati adaugat produsele dorite in Coșul de cumparaturi.

Pl─â╚Ťi

Pentru plata unei comenzi a╚Ötept─âm 3 zile. ├Än cazul ├«n care comanda nu este achitat─â ├«n aceast─â perioad─â, ve╚Ťi primi un e-mail de reamintire. Din acel moment, ve╚Ťi avea la dispozi╚Ťie ├«nc─â 2 zile pentru a efectua plata. ├Än caz de neplat─â ├«n termen de 5 zile, comanda va fi anulat─â automat.

Trebuie s─â ne informa╚Ťi c├ót mai cur├ónd posibil, ├«n termen de 24 de ore! V─â rug─âm s─â completa╚Ťi formularele necesare, explic├ónd exact solicitarea Dumneavoastr─â, apoi trimite╚Ťi la [email protected] V─â rug─âm s─â furniza╚Ťi c├ót mai multe detalii posibil (nume, adresa, num─ârul articolului ╚Öi num─ârul comenzii), indic├ónd de asemenea noua m─ârime dorit─â. Ve╚Ťi putea ├«nlocui produsul ├«ntr-o perioad─â de maxim 14 zile calendaristice de la momentul recep╚Ťionarii comenzii Dvs.

Po╚Ťi sa achi╚Ťi produsele comandate numerar curierului la livrare, prin transfer bancar (trimiti e-mail sau ne scrii in whatsapp despre intentia de a plati prin transfer si vi se emite o factura) sau online prin intermediul serviciilor Netopia.

Livrare & Returnare

Pentru comenzile ce depășesc 700 lei sau pentru plata cu card bancar, costul transportului este gratuit.

Pentru celelalte comenzi  se va percepe o taxă de transport de 19 RON in zonele cu acoperire Fan Curier. In zonele fara acoperire ale curierului veti plati o taxa de km suplimentari in valoare de 0,80 bani/km. Costul taxei de transport se va adăuga automat la suma totală a coșului de cumpărături

Returnarea banilor se realizează în termen de maxim 14 zile lucrătoare de la data receptiei coletului,  pe numărul de cont specificat de client.

Returnarea sau schimbarea produsului comandat poate fi realizată în termen de 30 de zile de la data primirii coletului.

Contact

Încă mai ai întrebări ?