Plata si livrarea

Cum plătesc ?

În sistem ramburs – veți plăti contravaloarea comenzii în momentul înmânării coletului de către reprezentantul firmei de curierat.

 

Prin card bancar – prin intermediul companiei specializate în plăți online, Netopia, beneficiați de o tranzacție sigură și eficientă, fără costuri suplimentare

 

Online cu card bancar prin Netopia Payments (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Livrarea comenzilor

Cu siguranță sunteți nerăbdătoare ca produsele comandate să ajungă cât mai repede la dumneavoastră. Magazinul www.passofino.com oferă posibilitatea livrării produselor comandate prin firmele de curierat rapid Fan Courier sau Dpd Curier.

Taxa de livrare este 19 lei in Romania. Transportul este gratuit pentru comenzi care depășesc 700 de lei.

Termenul de livrare este între 2-4 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii de către noi 4-6 zile lucrătoare pentru produsele care nu sunt disponibile in stoc si sunt produse la comanda. In situatii foarte rare pot aparea intarzieri de 10-12 zile deorece folosim materie prima din import si mai apar intarzieri in furnizarea materialelor. Coletele vor fi livrate la adresa specificată în formularul de comandă, în intervalul orar 10:00 – 18:00.