Plata si livrarea

Cum pl─âtesc ?

├Än sistem ramburs – ve╚Ťi pl─âti contravaloarea comenzii ├«n momentul ├«nm├ón─ârii coletului de c─âtre reprezentantul firmei de curierat.

 

Prin card bancar – prin intermediul companiei specializate ├«n pl─â╚Ťi online, EuPlatesc, beneficia╚Ťi de o tranzac╚Ťie sigur─â ╚Öi eficient─â, f─âr─â costuri suplimentare

 

Online cu card bancar prin Netopia Payments (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata┬á” Online prin card bancar “┬áeste necesar sa┬ácompletati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

┬á– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului┬á“3-D Secure”┬áelaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

┬á– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Livrarea comenzilor

Cu siguran╚Ť─â sunte╚Ťi ner─âbd─âtoare ca produsele comandate s─â ajung─â c├ót mai repede la dumneavoastr─â. Magazinul www.passofino.com ofer─â posibilitatea livr─ârii produselor comandate prin firmele de curierat rapid Fan Courier sau Dpd Curier.

Taxa de livrare este 19 lei in Romania. Transportul este gratuit pentru comenzi care depășesc 700 de lei sau pentru plata cu card bancar.

Termenul de livrare este ├«ntre 2-4 zile lucr─âtoare din momentul confirm─ârii comenzii de c─âtre noi 4-6┬ázile lucr─âtoare pentru produsele care nu sunt disponibile in stoc si sunt produse la comanda. In situatii foarte rare pot aparea intarzieri de 10-12 zile deorece folosim materie prima din import si mai apar intarzieri in furnizarea materialelor.┬áColetele vor fi livrate la adresa specificat─â ├«n formularul de comand─â, ├«n intervalul orar 10:00 – 18:00.