·        SCHIMB DE MARIMI/ SCHIMB PRODUS
Poate nu ai ales marimea potrivita, sau poate te-ai razgandit asupra culorii, sau poate produsul nu este ceea ce iti imaginai.  Ai la dispozitie 30 de zile pentru retur (se aplica doar produselor nepurtate)
Daca nu esti complet multumit de produsul cumparat, ai la dispozitie o luna intreaga sa returnezi produsul( costul returului este de 19 lei si va fi scazut din contravaloarea produsului) si sa iti alegi altul (schimbul este gratuit, prima data) sau sa iti recuperezi banii. ATENTIE ! Nu preluam coletele trimise cu ramburs.
Pretul promotional se aplica exclusiv produselor aflate in stoc. Daca achizitionati un produs aflat in promotia “Lichidare stoc” si va fi necesar un schimb de marimi, acesta poate fi schimbat cu o alta marime/produs aflat in promotie in limita stocului disponibil . Daca marimea produsului nu se mai afla in promotia “Lichidare stoc”  se poate face schimbul de marime/produs  cu un produs lucrat la comanda , la  pretul intreg  afisat in afara promotiei.
·        PENTRU A SCHIMBA PRODUSUL COMANDAT CU UN ALT PRODUS DIN SITE trebuie sa parcurgi urmatoarele etape :
1.       Ne contactezi exclusiv prin E-mail la [email protected] , Whatsapp, sau Mesaj la nr. +40724728262. Ne scrii numele tau si numarul comenzii. Specifici in mesaj daca doresti schimb de marime sau schimb cu alt produs din site si ne indici produsul, numarul si culoarea. Cererile de schimb de produs se inregistreaza exclusiv prin canalele de comunicare mentionate mai sus, solicitarea de schimb a produsului NU SE POATE INREGISTRA TELEFONIC!
2.       De aici ne ocupam noi. Vei primi in cateva zile noul produs acasa si vom cere ramburs produsul pe care il schimbi.
·        PENTRU RETUR FARA SCHIMB DE PRODUS (DORESTI BANII INAPOI) trebuie sa parcurgi urmatoarele etape:
1.       Ne contactezi exclusiv prin E-mail la [email protected] , Whatsapp, sau Mesaj la nr. +40724728262. Ne scrii numele tau si numarul comenzii. Cererile de retur se inregistreaza exclusiv prin canalele de comunicare mentionate mai sus, RETURUL NU SE POATE INREGISTRA TELEFONIC!
2.       Impachetezi coletul cu produsul pe care doresti sa-l returnezi si in colet te rugam sa ai grija sa pui formularul de retur atasat in care sa mentionezi numele, contul IBAN in care sa se faca transferul si un motiv(optional) pentru care faci returul.
3.       Vom trimite un curier la adresa indicata de tine. Adresa de returnare: Str. Regenerarii, Nr. 5-7, Sector 3, Bucuresti, Cod Postal 031258, Romania, Destinatar Mayo Brod Expert (Passofino), Contact 0724728262, e-mail: [email protected] cazuri (izolate) in care curierul nu vine sa ridice coletul desi facem si sesizari la ei. In aceasta situatie puteti trimite dumneavoastra coletul cu orice firma de curierat doriti si nu vom mai scadea din factura dumneavoastra transportul pe care l-ati platit dumneavoastra la firma de curierat respectiva.

Consumatorul beneficiază de o perioadă de 30 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere. Consumatorul are obligația însă de a suporta costurile directe legate de returnarea produselor” conf. O.UG. 34/2014, art. 14, alin. (2).

4.      Dupa ce coletul ajunge la departamentul de retur si returul este acceptat, suma achitata de tine iti va fi virata, exclusiv prin transfer bancar direct in contul pe care l-ai completat in formularul de retur, din care se va scadea contravaloarea transportului in valoare de 19 lei.  Intreaga procedura de retur dureaza pana la 15 zile lucratoare.