Schimb si retur

ESTE OK SA TE RAZGANDESTI.

·        SCHIMB DE MARIMI/ SCHIMB PRODUS
Poate nu ai ales marimea potrivita, sau poate te-ai razgandit asupra culorii, sau poate produsul nu este ceea ce iti imaginai.  Ai la dispozitie 30 de zile pentru retur (se aplica doar produselor nepurtate)
Daca nu esti complet multumit de produsul cumparat, ai la dispozitie o luna intreaga sa returnezi produsul si sa iti alegi altul (schimbul este gratuit, prima data) sau sa iti recuperezi banii. ATENTIE ! Nu preluam coletele trimise cu ramburs.
Pretul promotional se aplica exclusiv produselor aflate in stoc. Daca achizitionati un produs aflat in promotia “Lichidare stoc” si va fi necesar un schimb de marimi, acesta poate fi schimbat cu o alta marime/produs aflat in promotie in limita stocului disponibil . Daca marimea produsului nu se mai afla in promotia “Lichidare stoc”  se poate face schimbul de marime/produs  cu un produs lucrat la comanda , la  pretul intreg  afisat in afara promotiei.
·        PENTRU A SCHIMBA PRODUSUL COMANDAT,  CU UN ALT PRODUS DIN SITE SAU CU O ALTA MARIME trebuie sa parcurgi urmatoarele etape :
1.       Ne contactezi EXCLUSIV prin E-mail la [email protected] sau Whatsapp la nr. +40724728262. Ne scrii numele tau si numarul comenzii. Specifici in mesaj daca doresti schimb de marime sau schimb cu alt produs din site si ne indici produsul, numarul si culoarea. Cererile de schimb de produs se inregistreaza exclusiv prin canalele de comunicare mentionate mai sus, solicitarea de schimb a produsului NU SE POATE INREGISTRA TELEFONIC!
2.       De aici ne ocupam noi. Vei primi in cateva zile noul produs acasa si curierul va cere ramburs produsul pe care il schimbi.
·        PENTRU RETUR (DORESTI BANII INAPOI) trebuie sa parcurgi urmatoarele etape:
1.      Ne contactezi EXCLUSIV prin E-mail la [email protected] sau Whatsapp la  nr. +40724728262. Ne scrii numele tau si numarul comenzii. Impachetezi coletul cu produsul pe care doresti sa-l returnezi si in colet te rugam sa ai grija sa pui formularul de retur atasat in care sa mentionezi numele, contul IBAN in care sa se faca transferul si un motiv(optional) pentru care faci returul. Returul nu poate fi inregistrat telefonic!
2.      Vom trimite un curier la adresa la care s-a livrat comanda. Daca doresti ridicarea de la alta adresa te rog sa ne specifici. Adresa de returnare, in cazul in care alegi sa trimiti tu coletul este: Str. Regenerarii, Nr. 5-7, Sector 3, Bucuresti, Cod Postal 031258, Romania, destinatar MAYO SHOES&BAGS SRl (Passofino), Contact +40724728262, e-mail: [email protected].
3.     Returul mai poate fi facut si pe platforma de retur Fan Curier in urmatorul link  https://retur.fancourier.ro/. In aceasta platforma cauti numele magazinului, adica Passofino si urmezi pasii. Iti poti crea si un cont in platforma pentru retururi mai usoare.
4.     Valoarea transportului pentru retur este de 19 lei si va fi scazuta din factura de retur pe care ti o emitem.
5.      Dupa ce coletul ajunge la departamentul de retur si returul este acceptat, suma achitata de tine iti va fi virata, exclusiv prin transfer bancar direct in contul pe care l-ai completat in formularul de retur.  Intreaga procedura de retur de la receptia coletului in depozitul nostru ( ve I fi notificat la receptie prin email si mesaj) dureaza pana la 15 zile lucratoare.
Completează formularul și urmează instrucțiunile de pe verso. Mai multe informații găsești pe pagina retur