Despre Noi

PASSOFINO

Standardul Calitatii

Pantofii Passofino sunt realizati in fabrica noastra din tara doar din piele naturala utilizând tălpi speciale din tunit. Toate produsele listate pe site-ul passofino.com sunt disponibile online si pot fi livrate la orice adresa din Europa.

0

Clienti

2017

Povestea Noastra

Pasiunea pentru munca si know how-ul moștenit din familie, este formula învingătoare ce a permis companiei Mayo Brod Expert sa-si lărgească orizonturile si sa-si realizeze brand-ul de lux ce produce Incaltaminte pentru femei, PASSOFINO – fine leather store.

Colaborarea cu designeri romani a avut un impact major in evoluția brand-ului Passofino. Acesta ofera produse frumoase ce definesc pantoful prin eleganta cu modele inedite potrivite pentru toate momentele din viata unei femei.

Calitatea si superioritatea materialelor de baza a poziționat brand-ul Passofino într-o poziție câștigătoare pe piața din Romania.

O companie înființata in 2017, ce produce exclusiv incaltaminte de dama din piele naturala importata din Italia cu accesorii si detalii ce iti ofera mereu produse inedite si pline de personalitate. MICAM târgul International de încălțăminte de la Milano a fost panta de lansare a brand-ului Passofino in colaborări cu magazine din străinătate.

Tradiția, calitatea si inovația sunt valorile fundamentale ale brand-ului Passofino. Compania realizează pantofi de calitate pentru un public matur, cu gusturi si preferințe rafinate.

Passofino ofera incaltaminte de calitate care satisface toate nevoile clientului nostru, modele clasice si elegante dar si modele îndrăznețe cu design modern.