Despre Noi

PASSOFINO

Standardul Calitatii

Pantofii Passofino sunt realizati in fabrica noastra din tara doar din piele naturala utilizând tălpi speciale din tunit. Toate produsele listate pe site-ul passofino.com sunt disponibile online si pot fi livrate la orice adresa din Europa.

0

Clienti

2017

Povestea Noastra

Pasiunea pentru munca si know how-ul mo╚Ötenit din familie, este formula ├«nving─âtoare ce a permis companiei Mayo Brod Expert sa-si l─ârgeasc─â orizonturile si sa-si realizeze brand-ul de lux ce produce Incaltaminte pentru femei, PASSOFINO ÔÇô fine leather store.

Colaborarea cu designeri romani a avut un impact major in evolu╚Ťia brand-ului Passofino. Acesta ofera produse frumoase ce definesc pantoful prin eleganta cu modele inedite potrivite pentru toate momentele din viata unei femei.

Calitatea si superioritatea materialelor de baza a pozi╚Ťionat brand-ul Passofino ├«ntr-o pozi╚Ťie c├ó╚Ötig─âtoare pe pia╚Ťa din Romania.

O companie ├«nfiin╚Ťata in 2017, ce produce exclusiv incaltaminte de dama din piele naturala importata din Italia cu accesorii si detalii ce iti ofera mereu produse inedite si pline de personalitate. MICAM t├órgul International de ├«nc─âl╚Ť─âminte de la Milano a fost panta de lansare a brand-ului Passofino in colabor─âri cu magazine din str─âin─âtate.

Tradi╚Ťia, calitatea si inova╚Ťia sunt valorile fundamentale ale brand-ului Passofino. Compania realizeaz─â pantofi de calitate pentru un public matur, cu gusturi si preferin╚Ťe rafinate.

Passofino ofera incaltaminte de calitate care satisface toate nevoile clientului nostru, modele clasice si elegante dar si modele ├«ndr─âzne╚Ťe cu design modern.